KARPATSJOENZO

KARPATSJOENZO Laat u verrassen, u verdient het!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1615 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij KARPATSJOenzo. Meer weten? Ontdek meer

8 apr 2022 om 4:04 Croissants waren verkreukeld en zwart aangebrand op bepaalde stukken. Donut was van goedkope kwaliteit. Bij de supermarkt koop je een gelijke donut voor nog geen euro, hier 3x zo duur. De rest van de bestelling was wel goed.
5 apr 2022 om 22:36 Was heerlijk!
5 apr 2022 om 18:36 de moeite waard
3 apr 2022 om 8:34 Heerlijk eten, snelle bezorging, vriendelijke service!
2 apr 2022 om 14:28 Alles maakte vers en lekker
30 mrt 2022 om 9:23 Heerlijke lasagne en boerenkool, heeft zoals altijd goed gesmaakt. Echt een aanrader.
28 mrt 2022 om 12:43 Eten is wel okay, poffertjes waren duidelijk uit een zakje alleen nog even opwarmen/ niet vers. De prijzen zijn wel erg hoog voor wat je er krijgt.Leuk voor afentoe om bijv. je partner te verassen (lui weeknd) maar niet om met regelmaat te bestellen.
27 mrt 2022 om 0:50 Lekkaa
22 mrt 2022 om 15:56 Heerlijke lunch en snelle bezorging
18 mrt 2022 om 13:34 Vaker hier besteld en altijd goed!
15 mrt 2022 om 19:07 Dutch pea used to come in a 1000cc box that's 2.5/3 full. The past 3 times i ordered it came with less and less, today i received like 1.4/3 in a 1000cc box, consistency is non existant, i'm very dissapointed. Soup was also different than usual.
15 mrt 2022 om 17:33 geweldig x